OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Finder du ikke dit spørgsmål her? send os en email.

SPØRGSMÅL.     

KAN MAN STADIG KØBE ET  46664 MANDELA ARMBÅND?.


SVAR:  

SOM DET ER MED ALLE GODE TING, SÅ KOMMER DER ET TIDSPUNKT HVOR DET VIL ENDE. 46664 ARMBÅND PROGRAM BLEV LAVET TIL AT SKAFFE MIDLER, TIL BEKÆMPE AF HIV/AIDS GENNEM FORSKNING DA FORSKNING ER EN VIGTIG DEL AF BEKÆMPELSEN AF HIV OG AIDS I HELE VERDEN. SYDAFRIKANSK REGERING BESLUTTET AT BEGRAVE MANDELAS FANGENUMMER SAMMEN MED HAM DEN 15 DECEMBER 2013. SÅ BESLUTTEDE MANDELAS FAMILIE AF LAVE ET ARMBÅND, SOM ER EN NY BEGYNDELSE. PÅ LINJE MED FOKUS PÅ UDDANNELSE OG NELSON MANDELAS FOKUS PÅ BØRNS UDDANNELSE I SÆRDELESHED, DERFOR VIL DET NYE "VEJEN TIL FRIHED MANDELA BANGLE" NU VÆRE ANSVARLIG FOR AT GENERERE MIDLER TIL SKOLE BIBLIOTEK PROJEKTET. DET NYE DESIGN ER MED NELSON MANDELAS SIGNATUR, MEN PRINCIPPET ER DET SAMME MED HVERT SIT UNIKKE SERIENUMMER OG DU STØTTER STADIG DEN SAMME KAMP, IMOD HIV/AIDS MEN PÅ EN NY MÅDE. IGENNEM UDDANNELSE.

DER ER NOGEN FÅ 46664 SØLV ARMBÅND TILBAGE I VERDEN, SOM KAN KØBES HER PÅ DENNE WEBSIDE. SE PÅ FORSIDEN OG TRYK PÅ "KØB 46664 ARMBÅND HER"

SPØRGSMÅL.     

KAN JEG KØBE ET MANDELA ARMBÅND FRA EN NORMAL BUTIK I DANMARK?

SVAR: 

JA PÅ FORSIDEN AF DENNE WEBSIDE, ER DER EN KNAP HVOR DER STÅR FORHANDLER  TRYK PÅ DEN OG SE HVAD FOR EN BUTIK DER ER NÆRMEST DIG. 

SPØRGSMÅL.     

HVAD FOR EN STØRRELSE KAN MAN KØBE MANDELA ARMBÅND I?

SVAR: 

ARMBÅNDENE KAN KØBES I

LILLE KOBBER 

I STR. LILLE M - 15 CM ONESIZE,

KOBBER 

I STR. M - 16 CM ONESIZE, (FINDES KUN I MEDIUM 16.)

SORT KOBBER 

I STR. M - 16 CM ONESIZE (FINDES KUN I MEDIUM16.)

SØLV 

I STR. S - 15 CM OG SØLV I STR. L - 17 CM.

KOBBER BANGLE: 

FÅS KUN I STR. MEDIUM, CA. 16 CM I OMKREDS. MANDELA ARMBÅNDET ER I RENT KOBBER MED NELSON MANDELAS SIGNATUR PÅ. ARMBÅNDET ER MED FLOT BLANK OVERFLADE OG SKINNER SMUKT MED SIN RØDLIGE GLØD. ER DU TIL VARME OG NEUTRALE FARVER, SKAL DU VÆLGE ET KOBBER ARMBÅND.

SORT KOBBER BANGLE: 

FÅS KUN I STR. MEDIUM – CA. 16 CM I OMKREDS. ARMBÅNDET ER LAVET I KOBBER OG DEN SORTE OVERFLADE ER OXIDERING. DETTE ER EN OVERFLADE BEHANDLING OG DEN SORTE FARVE VIL DERFOR MED TIDEN, BLIVE SLIDT AF OG GIVE ARMBÅNDET ET MERE RÅT OG RUSTIK LOOK. SÅ ER DU TIL TRENDY RÅ SMYKKER, ER DET SORT KOBBER DU SKAL VÆLGE.

SØLV BANGLE:

ARMBÅNDET FÅS I TO STØRRELSE. STR. SMALL, CA. 15 CM OG STR. LARGE, CA. 17 CM. DET FLOTTE ARMBÅND ER I SØLV MED EN KOBBER STRIBE INDVENDIGT, FOR AT STYRKE MATERIALET. OVERFLADEN ER I BLANKT SØLV MED NELSON MANDELAS SIGNATUR. FORKÆL DIG SELV ELLER EN DU HOLDER AF MED ET SMUKT ARMBÅND SOM STØTTER ET FANTASTISK FORMÅL. ER DU TIL SØLVSMYKKER, SKAL DU VÆLGE ET SØLV BANGLE OG FULDFØRER DIT LOOK. 

SPØRGSMÅL.     

HAR I EN FORHANDLER I SVERIGE?  HVIS IKKE, KAN I SÅ SENDE ARMBÅND TIL SVERIGE?

SVAR: 

NEJ VI HAR INGEN FORHANDLER I SVERIGE. MEN JA VI SENDER MANDELA ARMBÅND MED TRACKING NUMMER, IGENNEM POSTNORD ELLER MED DHL TIL HELE VERDEN.

SPØRGSMÅL.     

ER MANDELA ARMBÅND NIKKELFRI?

SVAR: 

JA ALLE ARMBÅND ER 100% NIKKELFRI

GENERELLE BANGLE INFORMATION

SILVER

SMALL : 33 GRAMS 
LARGE : 37.5 GRAMS 
VÆGTEN VARIERER LIDT, DA DISSE MANDELA ARMBÅND ER HÅNDLAVEDE.

SILVER LIMITED EDITION

SMALL : 37 GRAMS 
LARGE : 41 GRAMS 
VÆGTEN VARIERER LIDT, DA DISSE MANDELA ARMBÅND ER HÅNDLAVEDE.  HVERT ARMBÅND VIL FÅ UDSTEDT ET CERTIFIKAT, OG LEVERES I EN HÅNDLAVET TRÆKASSE.

GOLD 18 CARAT (INCLUDING WHITE, YELLOW, ROSE)

SMALL : 45.5 GRAMS 
LARGE : 47-48 GRAMS 
VÆGTEN VARIERER LIDT, DA DISSE MANDELA ARMBÅND ER HÅNDLAVEDE.  HVERT ARMBÅND VIL FÅ UDSTEDT ET CERTIFIKAT, OG LEVERES I EN HÅNDLAVET TRÆKASSE.

KUN PRODUCERET I 466 EKSEMPLARER

GOLD 24 CARAT

SMALL : 47 GRAMS 
LARGE : 49 GRAMS 
VÆGTEN VARIERER LIDT, DA DISSE MANDELA ARMBÅND ER HÅNDLAVEDE.  HVERT ARMBÅND VIL FÅ UDSTEDT ET CERTIFIKAT, OG LEVERES I EN HÅNDLAVET TRÆKASSE.

KUN PRODUCERET I 100 EKSEMPLARER

PLATINUM

SMALL : 78-79 GRAMS
LARGE : 81-83 GRAMS
VÆGTEN VARIERER LIDT, DA DISSE MANDELA ARMBÅND ER HÅNDLAVEDE.  HVERT ARMBÅND VIL FÅ UDSTEDT ET CERTIFIKAT, OG LEVERES I EN HÅNDLAVET TRÆKASSE

KUN PRODUCERET I 100 EKSEMPLARER