dandomain.png

June 1999 -

23 YEARS’ EXPERIENCE

Hvad enten du drømmer om et starte din egen webshop, få en professionel e-mailløsning eller har brug for en helt tredje IT-løsning, kan vi hjælpe dig. Siden 1999 har vi nemlig hjulpet massevis af kunder med at få succes online. Skal vi også hjælpe dig?

 
Airtox.jpg

June 2014 -

7 YEARS’ EXPERIENCE

AIRTOX® er den trendsættende originale Danske sikkerhedssko, - fyldt med topmoderne teknologier og super features. AIRTOX sikkerhedssko er som de første i verden udstyret med det nyudviklede sømværn WHITELAYER® - et højteknologisk, ultra-stærkt og let tekstil. Materialet blev oprindeligt udviklet i USA i forbindelse med et særligt projekt til de amerikanske elitesoldater, Navy Seals, som skulle bruge skudsikre veste, der var særligt lette og fleksible.

 
case it Randers Denmark

June 2006 -

16 YEARS’ EXPERIENCE

Totalleverandør af standard og specialbyggede kasser til transport
- Bygget på eget værksted i Danmark

Specialbyggede flightcases, stormcases, peli cases og transportkasser.

Har du brug for en flightcase, en transportkasse, storm case eller en anden case løsning? Om det er en standard eller specialbygget case, så har vi har en løsning til dig. Hos Case-it er vi specialister i at udvikle case løsninger i bedste kvalitet – lige fra flightcases, stormcases og pelicases til mere traditionelle transportkasser. Om du har brug for en standard case eller en specialbygget case, så har vi helt sikkert en løsning til dig. Vores case løsninger bliver i dag brugt inden for stort set alle brancher, og er kendt for at være meget solide og holdbare.

 
CAT.dk.jpg

June 1983 -

38 YEARS’ EXPERIENCE

CAT har speciale og fingeren på pulsen i teknologiske media  løsninger til bla. Museer, udstillinger, oplevelses centre mm. Desuden har vi mange års erfaringer i produktion af professionel  video produktion.


af kunde referencer kan nævnes: 

Naturstyrelsen, Vidå slusen, National Museet, Vejle Biblioteker, Den Gamle By, Arcane Tinmen, Flexowash, Kamstrup, State Of Green, Nationalpark Vadehavet,  TDC, Trifork, Odense Kommune, Nyborg Kommune, Tønder Kommune, Giveskud Zoo, Fjord & Bælt, Christians Ø, MMEx, Oddergrisen, Museum Østjylland, Special området autisme, Sisimiut & kangerlussuaq Museum samt mange flere.

 
MONTRA-logo.png

June 1998 -

24 YEARS’ EXPERIENCE

MONTRA HOTELS

MONTRA ODDER PARKHOTEL

Montra Odder Parkhotel er placeret centralt i smukke omgivelser i Odder i hjertet af Østjylland. Hotellet ligger tæt på E45, hvilket betyder, at det ikke tager mere end små 15 min at køre til omkringliggende byer Aarhus, Horsens og Skanderborg.

Torvald Køhlsvej 25
8300 Odder

 
EUROPCAR-BB-ColorGt-Bkgd-RGB2.jpg-kopi.p

June 1949

73 YEARS’ EXPERIENCE

Europcar er et biludlejningsfirma etableret i Frankrig i 1949 og siden spredt ud til et internationalt netværk, som har afdelinger eller partnere over det meste af verden og det er Danmarks største biludlejningsvirksomhed indenfor korttidsleje og leasing af personbiler, vare- og lastvogne samt busser fra 7-9 personer. Bilflåden udgør ca. 7.000 biler fordelt på 32 afdelinger. Europcar er blandt verdens største biludlejningsselskaber med over 300.000 biler i mere end 140 lande. Du finder os i alle større byer samt i lufthavnene.

 
redoffice_hvid_Logo.jpg

June 2010 -

11 YEARS’ EXPERIENCE

Hos Redoffice tilbyder vi alt i kontorforsyning. Vi har gode priser på kontorartikler, kontormaskiner og kontormøbler

 
Logo social insign.jpg

June 1995 -

26 YEARS’ EXPERIENCE

Fuldend dit brand
Hos William Skilte er vi optimister og har den holdning, at vi alle kommer længst ved at have fokus på mulighederne – og dem er der mange af, når det handler om skilte/facadeskilte, bilreklamer, arkitektur/interiør, storformat print, solfilm og udstillingssystemer.
Vi ved, at William Skilte kan give vores kunder mere, end de forventer, og vi vil gerne overraske positivt. Præcis som vores kunder er vi specialister, og vi kender derfor til løsninger, som de helt naturligt ikke har overvejet, men vi vil ikke bare overraske.
Vigtigt for William Skilte er det, at de elementer vi skaber, spiller sammen med en virksomheds identitet og øvrige kommunikation. Dialog og rådgivning er derfor afgørende.

 
djali.png

June 2016 -

5 YEARS’ EXPERIENCE

dajli international er en hollandsk online interiørdesignbutik med hovedkvarter og lager i Holland. Hvis der er noget, du ikke kan finde i onlinebutikken, så send os en forespørgsel.

 
BilButikken.JPG

June 2005 -

17 YEARS’ EXPERIENCE

På jagt efter ny Toyota?
Som autoriseret Toyota forhandler og værksted, i både Randers og Grenaa, er din bil i trygge hænder hos os.

 
Spanra.jpg

Oktober 2015 -

7 YEARS’ EXPERIENCE

Spanra Aps is a Danish publishing company focusing on sync. Part of Danmark Music Group Ltd., the biggest independent aggregator in Scandinavian.

 
Phoenix.jpg

June 1998 -

24 YEARS’ EXPERIENCE

International design and communications company with expertise in total graphics and digital solutions for international and intergovernmental organizations, UN and EU agencies, NGOs and public authorities.

 
Skærmbillede 2021-03-15 kl. 23.20.55.png

Marts 2001 -

21 YEARS’ EXPERIENCE

  • Om virksomheden

  • Få advokathjælp i 12 lande

  • Mere end 21 ægte kundeudtalelser

  • Garanteret svartid på under 1 døgn


Jackie Phillip & Co. Advokatfirma – en moderne virksomhed i hjeret af København

Jackie Phillip & Co. Advokatfirma er et mindre, eksklusivt advokatkontor, der leverer indsigt og rådgivning på alle de områder, som det private erhvervsliv traditionelt har brug for.

Vi arbejder på et højt fagligt niveau med stor økonomisk og forretningsmæssig forståelse. Vi kender vores klienter til bunds og er med til at skabe resultater og merværdi for klienternes forretning.

Jackie Phillip & Co. Advokatfirma blev etableret den 1. marts 2010